SADAŠNJIM I BUDUĆIM ČLANOVIMA MATICE HRVATSKE U OSIJEKU

Poštovane gospođe i poštovana gospodo, dragi prijatelji Matice hrvatske,

obavještavam Vas da odlukom Predsjedništva Matice hrvatske od ove godine uplatnice za članstvo u Matici hrvatskoj Središnjica šalje u mjesecu uplate članarine u prethodnoj godini. Članarina je godišnja, dakle vrijedi dvanaest mjeseci, a članovi će ovisno o mjesecu u kojemu članarina istječe primiti uplatnice kako bi ju obnovili.

Ove će godine uplatnice biti dostavljene svima, pa i onima koji nikada nisu podmirili članarinu. Molimo Vas da uslijed težnje za ažuriranjem baze podataka članova Matice hrvatske u Osijeku, javite informacije o promjeni statusa članova tajnici Matice hrvatske u Osijeku gospođi Jasminki Mesarić na e-mail adresu jasminka.mesaric@gmail.com ili broj telefona 091-206 4425. Želja nam je u ovoj godini ažurirati bazu podataka svih naših članova.

Zainteresirane za članstvo u Matici hrvatskoj u Osijeku upućujemo na elektroničku formu na poveznici: https://www.matica.hr/clan/ gdje ćete jasno upisati želju za pripadnost osječkom ogranku Matice hrvatske. Poveznica je dostupna u izborniku na naslovnici mrežne stranice Matice hrvatske pod “Učlanite se”.

Srdačno Vas pozivam da pristupite našoj najstarijoj i najvrjednijoj kulturnoj instituciji!

Srdačno i s poštovanjem,

Ivan Trojan,

Predsjednik Matice hrvatske u Osijeku

Leave a Comment

Objavljeno pod Naslovna

Comments are closed.